Lelki tuning

Vannak helyzetek, időszakok, amikor

  • minden akadály nélkül halad, s pont arra, amerre Te tervezted, ahogyan szeretnéd
  • semmi sem működik, úgy érzed, teljesen elakadt az életed

S vannak e két szélsőséges állapot között átmenetek.

Meggyőződésem, hogy erre a Világra a boldoság, a boldogulás (ahogy roppant keveset jelentőnek is lehet érteni, ugyanúgy választhatjuk azt az értelmezést, hogy ez az igazi cél...) végett érkeztünk. Mindenki a saját, egyedi módján. Úgy, hogy közben folyamatos interakciókba kerülünk egymással, környezetünkkel. Egyik aspektus sem hagyható figyelmen kívül, viszont csupán az egyik "tényező" az, amelyikért felelősséget vállalhatunk: ez pedig saját magunk.

Felelősséget vállalhatunk saját cselekedeteinkért, döntéseinkért, viselkedésünkért, kommunikációnkért, fejlődésünkért. Mindenért, ami tőlünk függ, rajtunk múlik. Még ha látszólag mások, vagy a "körülmények" diktálnak is. Mindig van választásunk. Az is egy választás, hogy semmit sem teszünk, vagy éppen dönthetünk a cselekvés, a változtatás mellett.

Mindehhez azonban elengedhetetlen az önismeret. Akkor is alap, amikor minden rendben van, akkor pedig különösen, ha krízis üti fel a fejét az életedben. Rengeteg módja van saját magunk megismerésének, ezek közül én magam is többel dolgozom. Ebben az "útvesztőben" segítem az eligazodásodat, támogatlak abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb módszert.

Fontos hangsúlyoznom, hogy terápiát NEM vezetek, hiszen nem vagyok terapeuta. Ha még nem tudod, hogy szükséged van-e terápiára, ennek eldöntésében szívesen támogatlak egy online konzultáció keretében. Ha a terápia mellett döntesz, vannak, akiket jó szívvel tudok ajánlani.

Mivel találkozhatsz nálam?

  • reziliencia, hogy rugalmasan álld az idők viharát
  • kommunikációs eszközök egymás megértéséért
  • jelen-lét gyakorlása a harmonikus hétköznapokért

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet.

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed.

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt.